Bemutatkozás

A Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. több, mint 30 éve foglalkozik a közös képviseleti-, illetve a társasházkezelői tevékenység körébe tartozó feladatok ellátásával. Ügyfeleink legnagyobb megelégedettsége mellett, jelenleg az V. kerületben közel 150 társasházban, több, mint 4.400 albetétet kezelünk.

Cégünk a közös képviseleti-, illetve társasházkezelői munka átláthatóságára, ellenőrizhetőségére, világos és egyszerű felépítésére helyezi a hangsúlyt. Üzleti filozófiánk szerint a közös képviselő feladata a társasház lakóközösségének egységét megteremteni és a különböző szempontokat összehangolni, annak érdekében, hogy a társasház környezete méltó tagja legyen, értéke gyarapodjon, és ezen keresztül az ott élők életminősége javuljon. Ennek a célnak elérése érdekében fontos, hogy a közös képviselő megfelelő programot dolgozzon ki a tulajdonostársak igényei alapján a társasház üzemeltetésére és felújítására, illetve azt a tulajdonosokkal elfogadtatva, közösen valósítsák meg.

Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a társasházkezelés, a műszaki feladat ellátás, az előírt könyvelési feladatok és a jogi tevékenység területein. A társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. törvénynek megfelelően a munkatársaink rendelkeznek a munka ellátásának feltételeként előírt szakképesítéssel. A társasház-kezelői tevékenység ellátását névjegyzéki regisztráció mellett végezzük. A Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. ezen kívül rendelkezik a társasházkezelők szakmai felelősségbiztosításával is. A szakmai hozzáértésünk leellenőrizhető. Cégünk tagja a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületének is.

Különösen fontosnak tartjuk a társasházak számvizsgáló bizottságával való szoros együttműködést és a tulajdonosok megfelelő tájékoztatását.

A kintlévőségek kezelését teljes körűen ellátjuk, szükség esetén jogi képviselő bevonásával biztosítjuk a hatékony behajtást.

A társasházakban keletkező műszaki jellegű hibák elhárításának ügyintézését a tudomásunkra jutást követően haladéktalanul megkezdjük.

Az intézkedési késedelmet nem tűrő veszély- és hibaelhárítási esetek kivételével, valamennyi műszaki munkálat csak előzetes közgyűlési határozat birtokában történik, amelyhez a szükséges előterjesztéseket, adott esetben az előzetes ajánlatokkal együtt, a tulajdonosok elé viszünk.

Az általunk kezelt társasházak kiemelkedően magas arányban nyernek a vissza nem térítendő támogatásokat nyújtó fővárosi, önkormányzati társasházi pályázatokon.

Cégünk fejlesztései eredményeképpen – a jelen kor igényeinek megfelelően – az általunk kezelt társasházak lakói internetes hozzáférést kapnak a cégünk által kezelt társasházkezelő portálhoz, amelyen keresztül bármikor ellenőrizhetik egyéni egyenlegeiket, a társasház gazdálkodását és a kezelői tevékenységet, továbbá hozzáférhetnek a társasház alapvető dokumentumaihoz.

A megbízási díjunk összege nem csak a társasház teljes körű könyvelésének díját tartalmazza, de a feladat ellátásával felmerülő minden egyéb adminisztrációs költséget (fénymásolás, telefonköltség, közgyűlési terem biztosítása, stb.), illetőleg a társasház nevében megírt és beadott pályázatok elkészítésének költségét is.

Referencia házainkat ezen a linken tekinthetik meg.

Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk elnyerte tetszésüket. Amennyiben a közös képviseleti-, illetve társasházkezelői munkával – a bemutatkozásunk alapján – a cégünket kívánják megbízni, a közzétett elérhetőségeinken várjuk szíves megkeresésüket, amelyet követően a megbízási díjra vonatkozóan rövid időn belül ajánlatot fogunk adni.